Lezing Reisvoorbereiding-tochtplanning

zondag 13 november 2022

 
Tijd
13:30 tot 16:30 uur
Locatie
Restaurant Boot, Ambachtsweg 65 Huizen
 

Organisator: Frank Jibben
Deze lezing stond oorspronkelijk gepland voor 14 november 2021, maar kon toen op het laatste moment vanwege de aangescherpte coronamaatregelen niet doorgaan. Nu staat de lezing gepland op 13 november 2022, in de hoop dat de bijeenkomst dan wel kan doorgaan.

Yvonne Kuijpers en Paul Matthijssen van Ocean People zullen een interactieve bijeenkomst verzorgen over reisvoorbereiding en tochtplanning. Ocean People is een bedrijf, dat (lange) zeezeiltochten organiseert met soms wel twintig grotere en kleinere schepen en meer of minder ervaren bemanningen. Als organisator nemen zij de reisvoorbereiding, tochtplanning en begeleiding onderweg voor hun rekening. Ze zijn dus ervaringsdeskundigen bij uitstek en het belooft een zeer interessante bijeenkomst te worden.

De bijeenkomst vindt plaats in restaurant BOOT, Ambachtsweg 65 in Huizen (jachthaven).

Inloop: vanaf 13.30 uur

Start lezing: 14.00 uur

Afsluiting circa 16.30 uur

Deelname is gratis.

Aansluitend aan de lezing is het mogelijk om een hapje te eten in restaurant BOOT. De kosten daarvan zijn voor eigen rekening. Restaurant BOOT biedt een twee-gangen menu (voor- en hoofdgerecht) aan voor € 25,50. Wie daarvan gebruik wil maken moet uiterlijk 10 november een mailtje sturen naar evenementen@victoireclub.nl met opgave van het aantal personen..

Aanmelden voor de bijeenkomst via deze website voor 10 november.

Frank Jibben,

evenementen@victoireclub.nl,

tel. 06-53840308