Lustrum Symposium

zaterdag 17 september 2022

 
Tijd
13:00 tot 18:15 uur
Locatie
Utrecht, Hotel Mitland
 

Organisator: Aike van der Hoeff / Frank Jibben
Zaterdag 17 september vindt het hoogtepunt plaats van het 50-jarige jubileum van de club: een Symposium en een Feestelijke avond. Voor beide graag aanmelden.

Symposium
We trekken wat meer uit de kast dan bij de ‘droge evenementen’.

Elektrisch varen. De ombouw naar elektrisch, wat zijn de opties, de kosten, het bereik, inclusief uitbreiden van dat bereik met een brandstofcel. Bellmarine, Bart Meenks
Watersportfotografie. Waar moet je op letten, wat zijn de valkuilen, fototoestel of smartphone. Klaas Wiersma.
Victoire 2030. Hoe zou een Victoire er in 2030 uit zien als deze nu ontworpen werd, uitgaand van de Koopmans principes Veiligheid, Gedrag op zee, Leefbaarheid (we voegen daar Duurzaamheid aan toe). Dick Koopmans jr.
Victoire Blij en Balen. Waar wordt u blij van bij uw Victoire, en waar ergert u zich aan? Vooraf aan dit onderwerp inventariseren we bij u de blije- en baal-onderwerpen. Erik Prins, Aike van der Hoeff, Pieter Jan Hagens.
De presentatie en leiding van het symposium ligt in de bekwame handen van Pieter Jan Hagens, die ervoor zal zorgen dat ook de input van de leden volledig tot zijn recht zal komen. In de zaal zijn microfoons beschikbaar.

De locatie is Hotel Mitland, Arienslaan 1, 7553PT Utrecht. Voldoende ruimte binnen, maar ook een gigantisch terras begrensd door water. Vlak in de buurt van afrit 30 van de A27. 50 parkeerplekken op het terrein, de kosten worden door de club betaald.
Met het OV bereikbaar vanuit Utrecht Centraal en bus 30, 50, 74, 77. Minimaal 6, maximaal 10 minuten lopen.
Vanaf de parkeerplaats ingang "Meetings 2". Komt u met het OV, even doorlopen de parkeerplaats op.

De club-toko is aanwezig. Met vlaggen, petten en het Victoire 50-jaar boek
En inschrijven voor Victoire servies. Demonstratiemodellen zijn aanwezig. We hebben de oorspronkelijke fabrikant van het Victoire servies benaderd - Lilien in Oostenrijk. Zij leveren ijzersterk hotelporselein. Ze stuurden ons blanco voorbeelden van het servies. Dit document geeft informatie over de beschikbare serviesdelen: Victoire-servies 2022. Een bestelformulier vindt u hier: Bestelformulier

Toegang tot Symposium en borrel is gratis.
Naambadges zijn aanwezig.

Tijden:
13:00 – 14:00 inloop
14:00 – 15:20 Symposium deel 1
15:20 - 15:50 pauze
15:50 - 17:15 Symposium deel 2
17:15 – 18:15 borrel

Let op: Aanmelden voor Symposium is zeer gewenst, het is voor de organisatoren prettig als zij weten hoeveel mensen er komen.

Wij kijken uit naar uw komst!

Frank Jibben (evenementen), Aike van der Hoeff (secretaris)

Voorbehoud: het doorgaan van deze activiteit is afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen.