Rondje Noord-Holland

vrijdag 2 september 2022 t/m zondag 4 september 2022

 
Locatie
Noordzee / IJsselmeer
 

Organisator: Ruud Jansen
Het Rondje Noord-Holland van de VictoireClub is een klassieker in de evenementen. Net als vorige jaar en de jaren daarvoor varen we van IJmuiden naar Den Helder over de Noordzee. We vertrekken zaterdag bij gunstig tij en arriveren meestal vijf tot zes uren later in de haven van de KMJC, waar we altijd hartelijk ontvangen worden. De zaterdagavond eten we gezamenlijk in een restaurant (nog te reserveren) en kan het echt heel gezellig worden. Zondag vertrekt ieder weer op eigen gelegenheid, naar huis of naar een van de waddeneilanden voor een lang weekend.

Details:

- Vertrek in de ochtend vanaf de jachtstijger aan het einde van Zijkanaal A in Beverwijk. De meeste deelnemers arriveren hier al op vrijdag en overnachten hier. De jachtsteiger heeft geen voorzieningen buiten electra (met app)

- Zaterdagmorgen uiterlijk wordt besloten of de tocht doorgaat als het minder mooi weer is. Iedere schipper bepaalt zelf of hij/zij meevaart richting Den Helder. Dit natuurlijk afhankelijk van de boot en de bemanning.

- In geval het weer te slecht is voor de tocht en afgelast wordt, dan gaan we richting Amsterdam en maken we een alternatief programma.

Graag tot ziens in Beverwijk,

Ruud Jansen

V933 BertusII