Openingsevenement Lustrum

vrijdag 27 mei 2022

 
Locatie
IJmuiden
 

Organisator: Frank Jibben
De Victoireclub viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. We beginnen het watersportseizoen daarom met een Openingsevenement, dat anders is dan anders. Op vrijdagmiddag 27 mei organiseren we voor alle leden van de Victoireclub een gezamenlijke sportieve, gezellige en smakelijke activiteit in IJmuiden.

Voor deelnemers vanuit het IJsselmeer/Markermeer organiseren we aanvullend de aanbrengtocht Noord, zie Openingsevenement aanbrengtocht Noord, 25 - 29 mei. Deelnemers vanuit de Deltawateren of andere delen van het land komen op eigen gelegenheid naar IJmuiden. (Nadere info d.d. 25 mei, 11.30 uur: gezien de weersvooruitzichten is de aanbrengtocht Noord gecancelled.)

Wie met de boot komt, wordt op vrijdag 27 mei rond 13.00 uur verwacht in de Seaport Marina in IJmuiden. We meren af aan de M-steiger.

Wie met de auto of het openbaar vervoer naar IJmuiden komt, wordt uiterlijk om 14.30 uur verwacht in de Seaport Marina.Parkeren is mogelijk op het grote parkeerterrein naast de jachthaven.

Gezamenlijk programma.
Om 14.30 uur verzamelen we voor een actief, gezellig en smakelijk programma op 'Nova Zembla' op loopafstand van de Seaport Marina. We starten met een ontvangst met koffie, thee en wat lekkers, vervolgens gaan we een aantal sportieve dingen -naar keuze- doen met voor elk wat wils, hebben een gezellige borrel en een smakelijke barbecue. Rond 20.30 uur sluiten we het programma af.

Lustrumboek.
Alle deelnemers aan het Openingsevenement krijgen in IJmuiden gratis een exemplaar van het lustrumboek "50 jaar Victoireclub", voor zover ze dat al niet eerder ontvangen hebben.

Kosten.
De kosten voor het gezamenlijke programma in IJmuiden bedragen € 45,00 p.p. Daarvoor krijg je een sportieve activiteit en een gezellige bijeenkomst, inclusief alle consumpties, alle drankjes en een smakelijke barbecue. De kosten kunnen ter plekke voldaan worden.

Aanmelden.
Aanmelden voor het Openingsevenement in IJmuiden kan onderaan op deze pagina. Wie zich heeft aangemeld voor de aanbrengtocht Noord, hoeft zich niet nogmaals voor de activiteit in IJmuiden aan te melden.

Wie zich aanmeldt, verplicht zich tot het betalen van de kosten van het gezamenlijke programma in IJmuiden.

Aanmelden graag uiterlijk donderdag 26 mei, 18.00 uur.
Wij rekenen op een grote belangstelling!

Vriendelijke groet,

Lucy Nieuwdorp, 06-15515561

Frans Huissen, 06-26629810

Frank Jibben, 06-53840308, evenementen@victoireclub.nl