Openingsevenement aanbrengtocht Noord / GECANCELLED

woensdag 25 mei 2022 t/m zondag 29 mei 2022

 
 

Gezien de weersvooruitzichten hebben we moeten besluiten om de aanbrengtocht Noord te cancellen. We hebben geprobeerd om alle deelnemers, die zich hadden aangemeld, per telefoon, email of Whatsapp nog tijdig te informeren. Hopelijk is dat gelukt.

 

De activiteiten op vrijdag 27 mei in IJmuiden gaan wel door. Een groot aantal leden heeft aangegeven per auto naar IJmuiden te komen.

(Info woensdag 25 mei; 11.30 uur)

De Victoireclub viert dit jaar haar 50-jarig bestaan. We beginnen het watersportseizoen daarom met een Openingsevenement, dat anders is dan anders. Vanuit de regio Noord (IJsselmeer) organiseren we een 'aanbrengtocht' naar de Seaport Marina in IJmuiden, waar we met alle andere leden van de Victoireclub een gezamenlijk actief, gezellig en smakelijk programma hebben.

Aanbrengtocht Noord.

De aanbrengtocht Noord start, voor wie dat haalt, op woensdagavond 25 mei in Enkhuizen. We overnachten in de Buyshaven. De steigerborrel staat gepland om 17.00 uur. Coordinator is Erik Prins.

Op donderdag 26 mei varen we naar Amsterdam en overnachten in de Amsterdam Marina. Wie niet op woensdag in Enkhuizen aanwezig kon zijn, kan alsnog in Amsterdam aansluiten. De steigerborrel staat weer om 17.00 uur gepland. Coordinator is Theo van Elsen.

Op vrijdagmorgen 27 mei varen we door naar IJmuiden, waar we rond 13.00 uur verwacht worden. We meren af aan de M-steiger.

Om 14.30 uur verzamelen we voor een actief, gezellig en smakelijk programma op 'Nova Zembla', samen met de leden die op eigen gelegenheid naar IJmuiden zijn gekomen. Rond 20.30 uur sluiten we het programma af. Coordinator is Frank Jibben.

Op zaterdag 28 en zondag 29 mei kan iedereen dan weer terugvaren naar de thuishaven, of elders. Gezamenlijke overnachtingshaven op zaterdag 28 mei kunnen we ter plekke afspreken.

Lustrumboek.

Alle deelnemers aan het Openingsevenement krijgen in IJmuiden gratis een exemplaar van het lustrumboek "50 jaar Victoireclub", voor zover ze dat al niet eerder ontvangen hebben.

Kosten.

De liggelden in de diverse jachthavens zijn voor eigen rekening. We zullen proberen groepskorting te krijgen. Liggelden moeten ter plekke voldaan worden.

De kosten voor het gezamenlijke programma in IJmuiden bedragen € 45,00 p.p. Daarvoor krijg je een sportieve activiteit en een gezellige bijeenkomst, inclusief alle consumpties, alle drankjes en een smakelijke barbecue. De kosten kunnen ter plekke voldaan worden.

Aanmelden.

Aanmelden voor de aanbrengtocht Noord, inclusief de overnachting in de havens van Enkhuizen en/of Amsterdam en IJmuiden, plus deelname aan het gezamenlijke programma in IJmuiden kan op deze pagina op de website. Wie zich aanmeldt, verplicht zich tot het betalen van de liggelden en de kosten van het gezamenlijke programma in IJmuiden.

Aanmelden graag uiterlijk vrijdag 20 mei.

Wij rekenen op een grote belangstelling!

 

Vriendelijke groet,

 

Erik Prins, e.prins@kpnmail.nl, tel. 06-23368546

Theo van Elsen, t.elsen20@gmail.com, 06-13101535

Frank Jibben, evenementen@victoireclub.nl, 06-53840308