Rondje Walcheren (editie 10)

zaterdag 26 augustus 2023 t/m zondag 27 augustus 2023

 
Locatie
Deltawateren (Collijnsplaat / Vlissingen)
 

"Lustrum Rondje Walcheren "

We draaien dit jaar voor de 10 e keer een Rondje Walcheren. Voor deze Lustrum editie zorgen we dan ook voor een aangepast programma.

Het recept van de tocht blijft wel wat het is maar omdat het dit weekend ook Breskens sailing weekend is gaan we terug naar Vlissingen. Vrijdag avond houden we een champagne briefing op de steiger van de visershaven in Collijnsplaat (20u). Door het late laagwater West Kapelle mogen we weer rustig uitslapen op zaterdag en komen pas rond 18 u toe in Vlissingen waar we (door de zeesluis) te gast zijn bij VVW De Schelde. (yachthaven of stadshaven wordt nog verder ingevuld.)

De voorlopige planning voorziet een gezamelijk ontbijt in Colijnsplaat (yachtclub 12,50 €) en 's avond een etentje bij De Klip in Vlissingen.  (+/- 23,- €)

Zet de datum alvast in julie agenda want bij een lustrum editie hoort ook een Lustrum vloot Victoire's. Allen daarheen!

Ter gelegenhied van het lustrum ontvangt elke deelnemer een leuk aandenken.

Zijn er kleinere victoires die menen dat ze het stukje zee liever niet doen dan neemt Mathy , Vlinder , deze mee langs het Veerse meer naar Vlissingen. (graag meteen bij aanmelding doorgevenof je deze optie wil.) Dus niemand heeft een excuse om thuis te blijven.:)

Groeten Patrick

PS :  Op datum van het Rondje Walcheren is het altijd mooi weer en een ideaal windje. !!!!