Rondje Noord-Holland

vrijdag 8 september 2023 t/m zondag 10 september 2023

 
Locatie
Noordzee
 

UPDATE 7 SEPTEMBER - Wegens een voorspeld gebrek aan wind en het daardoor afzeggen van een groot aantal deelnemers gaat het Rondje Noord-Holland helaas niet door 'onder de vlag van de Victoire Club'. Het rondje kan wel op eigen kiel worden gevaren. Het havengeld van de KMJC kan - via overlegging van een bonnetje - worden gedeclareerd via evenement@victoireclub.nl. 

 

Ook dit jaar wordt de klassieker, het Rondje Noord-Holland van de VictoireClub gevaren. We varen van IJmuiden naar Den Helder over de Noordzee. We vertrekken zaterdag bij gunstig tij en arriveren vijf tot zes uren later in de haven van de KMJC, waar we hartelijk ontvangen worden en bij elkaar komen te liggen. De zaterdagavond eten we gezamenlijk in een restaurant (nog te reserveren) en kan het echt heel gezellig worden. Zondag vertrekt ieder weer op eigen gelegenheid, naar huis of naar een van de waddeneilanden voor een lang weekend.

Details:

- Vertrek in de ochtend vanaf de jachtstijger aan het einde van Zijkanaal A in Beverwijk. De meeste deelnemers arriveren hier al op vrijdag en overnachten hier.  De jachtsteiger heeft geen voorzieningen buiten electra (met app)

- Zaterdagmorgen uiterlijk wordt besloten of de tocht doorgaat als het minder mooi weer is. Iedere schipper bepaalt zelf of hij/zij meevaart richting Den Helder. 

- Enkele weken voor de tocht wordt een app-groep aangemaakt voor de onderlinge communicatie. 

- In geval het weer te slecht is voor de tocht en afgelast wordt, dan gaan we richting Amsterdam en maken we een alternatief programma.

 

Graag tot ziens in Beverwijk,

Ruud Jansen

V933 BertusII

 

Organisator: Ruud Jansen