Victoire 22 Böötli Prijs: € 7.900,-

Victoire 22 Böötli

Beste zeilvriend,
Nadat wij de kajuit-zeilboot Victoire 22 Böötli in 2016 hebben overgenomen voor € 4.500,- hebben wij er in de tussentijd voor 10 a 12 duizend aan opgeknapt.
Gezien de perfekte staat waarin de boot verkeert zou voor ons een prijs van € 7.900,- acceptabel zijn.
Wij zijn ervan overtuigd dat dit niet teveel is, aangezien door ons al alle nodige kosten in het verleden gemaakt zijn.
De boot is door Bart en Nienke van het Watersportbedrijf de Werff de afgelopen jaren goed onderhouden en is in topconditie.
De kap met frame op het dek is vernieuwd en uitgebreid met een aansluitende tent om de kuip schoon en droog te houden bij minder goed weer en gedurende de tijd dat de boot niet gebruikt wordt.
Het elektrisch is ook volledig vernieuw.
We hebben de zeilen naar behoefte in onderhoud bij Hagoort Sails in Benthuizen.
Vorig jaar hebben wij een Gennaker aangeschaft bij Hagoort Sails en later uitgebreid met een slurf, hetgeen het zeilen een extra dimensie geeft.
Tevens hebben wij de voorziening voor een 1e en 2e rif aangebracht, zodat onder alle weersomstandigheden te zeilen is en het veilig blijft.
Voor het zeilen op het IJsselmeer bijzonder handig.
Elk jaar is de boot in de winterstalling op de kant onder het dekzeil en zowel de accu als de motor zijn elk jaar in onderhoud bij Bart en Nienke.
Hij ligt nu op ligplaats 100 met vingersteiger, vlakbij de ingang van de haven in Oudega. De ligplaats kan gehandhaafd blijven heb ik begrepen.
Aangezien wij sinds kort naar Zwitserland zijn verhuisd, verblijven wij daardoor minder in NL en voelen wij ons schuldig de boot te weinig te gebruiken. Hierdoor zijn wij ons meer bewust geworden dat het misschien beter is de boot te verkopen, zodat anderen er nog meer plezier aan kunnen beleven.

Adverteerder:
Gabriele Karelse
E-mail adverteerder