Dek en kajuit 19-06-2017 12:53:03

Wie kan mij vertellen of de kajuitopbouw, net als het dek, een sandwich contructie heeft?
Bij voorbaat denk en vriendelijke groet!
Frank Meijer
(Ti Sento)
 

Re: Dek en kajuit 19-06-2017 13:05:10

Hallo Frank,
​Dat is het geval. Er zit hechthout tussen. Ik heb op onze 1044 (1988) op een aantal plaatsen op de opbouw 'ervaring' opgedaan: Ter plaatse van de handgrepen op het hoge deel, de handgrepen op het lage deel, de scharnierkant van het grote voorluik, naast de mastvoet, schuin voor de garage aan SB, onder de buiskap SB en BB.
Bij de laatste twee plekken is er iets bijzonders: er zit daar, in ieder geval aan de BB kant, ruimte tussen het hechthout en de binnenschaal. Dus je kunt er bedrading doorheen voeren. Ontdekt toen ik daar de plotter heb gemonteerd.

​Groeten, Aike