Klik bevestiging rugleuning V34 uit 1977 06-03-2011 00:25:54

Op mijn V34 uit 1977 zitten diverse "klik"verbindingen om een rugleuning vast te zetten en deuren vast te zetten. Deze verbinding bestaat uit een grijs plastic houdertje met vierkant rubbertje dat je op de wand plaatst, en op het deurtje of rugleuning die je vast wilt zetten zit een grijs plasic knopje dat je vastdrukt of lostrekt uit het rubbertje op de wand.

Nu zijn een aantal knopjes op op de rugleuning gebroken. Weet iemand waar je deze of iets dergelijks kan bestellen?

Vriendelijke groet,
Peter Kuppers V34 Recover

Re: Klik bevestiging rugleuning V34 uit 1977 14-03-2011 15:01:11

Hallo Peter,
Vandaag was ik bij watersportwinkel 'De Vrijheid' in Loosdrecht (mijn favoriete winkel voor dit soort zaken, www.vrijheidwatersport.nl), en zij hebben het. Beide delen zijn van rvs, niet van kunststof, met natuurlijk rubber binnenin een van de twee delen. Een setje is niet goedkoop (13,-). Inmiddels heb ik je een foto gestuurd. Trouwens, ook de snapsluitingen die op de ankerbak en de bakskistdeksels zitten hebben ze, in rvs. Die sluitingen zijn oorspronkelijk van verchroomd messing, dat was heel lelijk geworden bij ons en ik vond ze bij hen.
Groet, Aike van der Hoeff, V933 Kompaan

Re: Klik bevestiging rugleuning V34 uit 1977 14-03-2011 21:43:53

Hallo Aike,

Hartelijk dank! Precies wat ik zocht!
Ik ga binnenkort eens kijken daar in Loosdrecht. Ik heb inderdaad ook een nieuwe bakskist sluiting nodig!

Ik heb na lang zoeken nog een kunststof kliksysteem in een Navimo catalogus gevonden, maar RVS is een betere oplossing!

Vriendelijke groet,
Peter Kuppers, Recover V34