Afwerken / Beschermen Randen Lierhandel Bakjes in 29-04-2008 23:38:16

Ik ben op zoek naar een goede bescherming van de randen van mijn lierhandel bakjes in de kuip van mijn V34. Heeft iemand een goede tip?
Mvg
Peter Kuppers, Recover

Re: Afwerken / Beschermen Randen Lierhandel Bakjes 06-05-2008 14:15:20

Beste Peter,
Zelf heb ik vorig jaar de randen van deze bakjes (zwaluwnest is de oficiele naam, geloof ik) afgewerkt met teakhouten lijstjes.
Eerst van beide een mal gemaakt van de vorm. De lijstjes zijn voorzien van een groef om ze vast te lijmen. De rondingen zijn gedraaid. Ik zal proberen een foto bij te voegen om je een indruk te geven.
mvg
Wim Schagen

Re: Afwerken / Beschermen Randen Lierhandel Bakjes 26-08-2008 18:41:34

Wellicht in de auto-onderdelen- handel. Ook zie ik bij ons zonnecelpaneel een beschermingsrand die voor jou doel geschikt kan zijn. In Groningen had, heb?, je zo\'n winkel die, naast allerlei soorten schuimrubber (het schuimrubberhuis op het Boterdiep), ook wel verschillende soorten rubber profielen verkocht. Toen ik mijn vorige schip afbouwde ben ik daar regelmatig geweest.