Rondje Walcheren

Locatie: Deltawateren
Begin datum: 13-08-2021
Eind datum: 15-08-2021
Organisator: Patrick Snijders

Rondje Walcheren nr 8 !

In 2014 zijn we gestart met het rondje in Zuid in navolging van het Rondje Noord. We kiezen de datum op basis van laagwater Westkapelle zo klopt het hele plaatje ivm gunstige vertrektijden. Normaal moet iedere Victoire deze tocht aan kunnen al blijft de weersvoorspelling wel bepalend. Elke Victoire kan het niet iedere bemanning wil het. Zuid West de roompot buiten met 6 à 7 is niet voor iedereen.

We verzamelen ook dit jaar in de haven van Collijnsplaat. Ligplaatsen en gezamelijke plaats wordt nog besproken met de havenmeesters in Collin. s' Avonds rond 20u houden we een gezellig pallaver om wat tocht afspraakjes door te nemen. Aanrader in Collijnsplaat is alles op één bord bij de yachtclub (tijdig reserveren)

Zaterdag vertrekken we naar Breskens. Vertek +/- rond 9 à 10 uur. Laagwater West-kapelle rond 12u 45 dus weer stroom mee richting Vlissingen !! Wel altijd goed uitkijken voor oversteek Vlissingen Breskens. Wellicht liggen we in Breskens verzameld in een grote buiten box. Daar kunnen we met een hele vloot bijeen. Wanneer het Corona (gedoe) het toelaat zit een gezamelijk etentje er misschien wel in. Dan gaan we terug naar Breskens aan Zee.

Zondag plant ieder weer z'n tochtje richting thuishaven over zee, Westerschelde of binnendoor Kanaal Walcheren . 

Hopend op een flinke belangstelling, hou de lens op scherp om plaatjes te maken van elkaars bootje en zie jullie op 13 augustus in Collijnsplaat.

Nog meegeven voor de twijfelaars. Met het rondje Walcheren staat er altijd een mooi zonnetje en een mooi wind. Nooit anders geweest :)

Groeten

Patrick  (+32 468 24 26 77)