Lezing Reisvoorber.-tochtplanning; gecancelled

Locatie: Restaurant BOOT, Huizen
Begin datum: 14-11-2021
Eind datum: 14-11-2021
Organisator: Frank Jibben

Vanwege de aangescherpte coronaregels hebben we helaas moeten besluiten deze bijeenkomst door te schuiven naar een andere datum.

Yvonne en/of Paul Matthijssen van Ocean People zullen een interactieve bijeenkomst verzorgen over reisvoorbereiding en tochtplanning. Ocean People is een bedrijf, dat (lange) zeezeiltochten organiseert met soms wel twintig grotere en kleinere schepen en meer of minder ervaren bemanningen. Als organisator nemen zij de reisvoorbereiding, tochtplanning en begeleiding onderweg voor hun rekening. Ze zijn dus ervaringsdeskundigen bij uitstek en het belooft een zeer interessante bijeenkomst te worden.

De bijeenkomst vindt plaats in restaurant BOOT, Ambachtsweg 65 in Huizen (jachthaven).

Inloop: vanaf 13.30 uur

Start lezing: 14.00 uur

Afsluiting circa 16.30 uur

Deelname is gratis.

Uitgaande van de huidige coronaregels zijn wij verplicht bij binnenkomst te controleren op QR-code of een recente negatieve test.

Aansluitend aan de bijeenkomst is er de gelegenheid om een hapje te eten in het restaurant BOOT. Het restaurant heeft een speciaal keuze-menu voor ons samengesteld a € 19,50. Die kosten zijn voor eigen rekening. Wil je van dit menu gebruik maken, stuur dan een mail naar het restaurant, info@boothuizen.com o.v.v. 14 november, met vermelding van je naam en het aantal personen. Op de avond zelf kun je de menu-keuze maken.

Aanmelden voor de bijeenkomst via deze website voor 11 november.

Frank Jibben,

evenementen@victoireclub.nl, 06-53840308