Teakdek en de alternatieven, ronde 2, gecancelled

Locatie: Restaurant BOOT, Ambachtsweg 65, Huizen
Begin datum: 31-10-2020
Eind datum: 31-10-2020
Organisator: Frank Jibben

Het kabinet heeft op 13 oktober bekend gemaakt dat de horeca voor tenminste vier weken dicht gaat. Dat betekent dat de locatie, waar we deze bijeenkomst zouden houden, niet beschikbaar is. De bijeenkomst gaat dus niet door. We schuiven het door naar een nog nader te bepalen datum, ergens in 2021. Het is niet anders.

***

 

Deze bijeenkomst stond oorspronkelijk gepland op 14 maart in het clubhuis van WV de Koenen in Amsterdam, maar kon vanwege de beperkende maatregelen door de coronacrisis op het laatste moment niet doorgaan. De bijeenkomst is nu gepland op zaterdag 31 oktober. Het clubhuis van de WV de Koenen is dan hoogstwaarschijnlijk gesloten vanwege de coronamaatregelen. We wijken daarom uit naar restaurant BOOT, Ambachtsweg 65 in Huizen. Vanwege de beperkte capaciteit van het restaurant (door de coronamaatregelen) hebben we besloten de bijeenkomst twee keer achter elkaar te organiseren. Ronde 1 begint om 13.00 uur en eindigt om 15.00 uur. Ronde 2 begint om 15.30 uur en eindigt om 17.30 uur. Voor elke ronde kunnen zich maximaal 25 personen aanmelden.

De bijeenkomst is vooralsnog onder voorbeheoud en afhankelijk van de dan geldende coronamaatregelen voor de horeca.

Veel leden hebben op hun Victoire een mooi teakdek liggen. Maar schip en teakdek beginnen inmiddels aardig op leeftijd te komen.

Wat zijn de ervaringen met het onderhoud van zo'n teakdek? Wat kun je doen bij schade aan het teakdek? Welke schade kan er ontstaan als gevolg van inwatering van het dek zelf? En wat komt erbij kijken als je besluit het teakdek te verwijderen? Wat zijn alternatieven, nieuw echt teak, nieuw 'kunststofteak' of polyester/epoxy?

Doel van de bijeenkomst is om onderling ervaringen uit te wisselen. Een aantal leden zal hun recente ervaringen vertellen en foto's laten zien, waarna iedereen ook vooral z'n eigen ervaringen, vragen, suggesties en tips kan delen. Aan de orde kunnen komen wat de problemen met het betreffende dek waren, welke overwegingen hebben geleid tot de gekozen oplossing, wat men tegenkwam bij het uitvoeren van de gekozen oplossing, en natuurlijk de kosten.

Aike van der Hoeff zal als gespreksleider alles in goede banen leiden.

Kortom, een bijeenkomst vol kennis-delen in optima forma over een klus, waarvan je weet dat die ooit gaat komen.

De bijeenkomst (ronde 2) begint om 15.30 uur en eindigt om 17.30 uur.

Toegang is gratis.

Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden een must. Aanmelden graag voor 25 oktober.

Vanwege de grote belangstelling en de beperkte capaciteit kunnen uitsluitend leden zich aanmelden; voor partners of anderen is helaas geen ruimte.

 

Frank Jibben,

evenementen@victoireclub.nl, 06-53840308