Teakdek en de alternatieven

Locatie: Amsterdam, WV de Koenen, Jollenpad 13
Begin datum: 31-10-2020
Eind datum: 31-10-2020
Organisator: Frank Jibben

Deze bijeenkomst stond oorspronkelijk gepland op 14 maart, maar kon vanwege de beperkende maatregelen door de coronacrisis op het laatste moment niet doorgaan. De bijeenkomst is nu gepland op zaterdag 31 oktober, maar is vooralsnog onder voorbehoud van de beperkende maatregelen, die dan gelden voor sportkantines.

Veel leden hebben op hun Victoire een mooi teakdek liggen. Maar schip en teakdek beginnen inmiddels aardig op leeftijd te komen.

Wat zijn de ervaringen met het onderhoud van zo'n teakdek? Wat kun je doen bij schade aan het teakdek? Welke schade kan er ontstaan als gevolg van inwatering van het dek zelf? En wat komt erbij kijken als je besluit het teakdek te verwijderen? Wat zijn alternatieven, nieuw echt teak, nieuw 'kunststofteak' of polyester/epoxy?

Doel van de bijeenkomst is om onderling ervaringen uit te wisselen. Een aantal leden zal hun recente ervaringen vertellen en foto's laten zien, waarna iedereen ook vooral z'n eigen ervaringen, vragen, suggesties en tips kan delen. Aan de orde kunnen komen wat de problemen met het betreffende dek waren, welke overwegingen hebben geleid tot de gekozen oplossing, wat men tegenkwam bij het uitvoeren van de gekozen oplossing, en natuurlijk de kosten.

Aike van der Hoeff zal als gespreksleider alles in goede banen leiden.

Kortom, een bijeenkomst vol kennis-delen in optima forma over een klus, waarvan je weet dat die ooit gaat komen.

Ontvangst is vanaf 14.00 uur. Start om 14.30 uur. Einde rond 17.00 uur met een drankje.

Toegang is gratis.

Vanwege de coronamaatregelen is aanmelden een must. Aanmelden graag voor 31 oktober.

 

Frank Jibben,

evenementen@victoireclub.nl, 06-53840308