Rondje Noord-Holland

Locatie: IJsselmeer-Noordzee
Begin datum: 06-09-2019
Eind datum: 08-09-2019
Organisator: Cees Brandenburg / Ruud Jansen

Beste Victoiore zeilers,

Het programma van het Rondje Noord-Holland 2019 is als volgt:

Samenkomst in Beverwijk vrijdag 6 september, zodra U over de Velzer tunnel vaart Stuurboord uit en na ongeveer 200 meter links aanhouden en doorvaren tot U niet verder kunt. U bent dan nabij de meubel boulevard waar het voormalige pannenkoekenschip gelegen was. Deze afmeer mogelijkheid is slechts drie minuten lopen vanaf het station Beverwijk , een prima mogelijkheid om opstappers te laten komen met de spoorwegen.

Het is de bedoeling dat U daar vrijdagmiddag of uiterlijk zaterdagochtend voor 8.00 uur arriveert. Pas op: de Schellingwouderbrug wordt tijdens de spits van 16.00 uur tot 18.00 uur niet bediend, maar verder iedere 20 minuten.

Zaterdagochtend 7 september staat het vertrek uit Beverwijk gepland om 8.00, uur om de stroom op zee - die vanaf ongeveer 9.00 uur zal gaan meelopen - te benutten. Aankomst Den-Helder wordt zo rond 14.30 verwacht.

Zondagochtend is het vertrek gepland om 10.00 uur. We hebben dan de stroom mee richting Den-Oever, de vaartijd over het wad is ongeveer 2 uur, en vanaf Den-Oever gaat een ieder weer zijn eigen weg richting thuishaven of vakantie bestemming.

Het restaurant waar de gezamenlijke maaltijd zal worden genuttigd (wel voor eigen rekening) is afhankelijk van het aantal deelnemers. Er kan besproken worden bij de Marine jachtclub (eenvoudig), of uitgebreider bij Lands-End met uitzicht op het Marsdiep, daar waar de veerboten varen naar Texel.

Indien er minder dan 6 aanmeldingen zijn, overweeg ik de tocht geen doorgang te laten vinden in verband met de minimale belangstelling, Dus meld U aan voor 2 september, zodat er nog enige tijd is om reserveringen voor ligplaatsen en diner te kunnen regelen en attendeer mede Victoire zeilers op deze tocht, zodat deze tocht niet in het sterfhuis terecht gaat komen. Deze tocht gaat ondanks de beperkte deelname door, aanmelden blijft mogelijk ,tot ziens in Beverwijk.

 

Ook Victoire zeilers uit het zuiden zijn van harte welkom bij deze tocht.

Hopende op voldoende deelnemers,

De Organisator: Cees Brandenburg tel 072-5333654,
mobiel tijdens de tocht 06-13176969 (geen smart Phone)
mail: cbrandenburg@psyfactory.nl

Foto's