Ledenvergadering en lezing 'Leven op zee'

Locatie: Scheveningen
Begin datum: 13-01-2019
Eind datum: 13-01-2019
Organisator: Aike van der Hoeff / Frank Jibben

Op zondag 13 januari 2019 is de Algemene Ledenvergadering van de Victoireclub met aansluitend een lezing en de nieuwjaarsborrel. Voor de liefhebbers is er de gelegenheid om na afloop nog een hapje te blijven eten.

De locatie is Het Zeemanshuis, Visafslagweg 1 in Scheveningen, 070-3585357. Dat is vlakbij de jachthaven van Scheveningen. Wie wil kan dus met de boot komen (!). Voor de iets minder dapperen is er voldoende parkeergelegenheid voor je auto.

De inloop is vanaf 12.30 uur.

Om 13.00 uur starten we met het officiele gedeelte. Op de agenda staat het voorstel om de statutenwijziging goed te keuren. Daarvoor moet formeel 2/3 van het aantal leden aanwezig zijn. We beginnen daarom met een korte Ledenvergadering met als enige agendapunt de statutenwijziging. Als er niet voldoende leden aanwezig zijn, sluiten we deze vergadering weer. En dan start om 13.30 uur de tweede Ledenvergadering, waarin naast de gebruikelijke agendapunten het voorstel om de statutenwijziging goed te keuren opnieuw aan de orde komt. Dan hoeft er niet een minimaal aantal leden aanwezig te zijn; wel moet 2/3 van het aantal aanwezige leden het voorstel goedkeuren.

Na afloop van de Ledenvergadering geeft Aike van der Hoeff een lezing over het leven op zee tijdens een lange zeiltocht. De titel van zijn lezing is  "Leven op zee, van Brouwershaven naar Spanje".

Aansluitend drinken we een borrel met elkaar en brengen we een toast uit op het nieuwe jaar.

Wie wil kan vervolgens, voor eigen rekening, een hapje blijven eten in het Zeemanshuis.

Aanmelden
Het is niet nodig om je aan te melden voor de Algemene Ledenvergadering(en).
Aanmelden voor het diner na afloop is echter een must i.v.m. de catering. Kom je dus alleen naar de Ledenvergaderingen, de lezing en de nieuwjaarsborrel, meld je dan niet aan.
Ben je van plan na afloop te blijven eten in het Zeemanshuis, meld je dan wel aan, via deze website.

De agenda's en de vergaderstukken staan op deze website, onder 'vergaderstukken'.