Bezoek KNRM en varen met de Johanna Louisa

Locatie: IJmuiden
Begin datum: 30-03-2019
Eind datum: 30-03-2019
Organisator: Frank Jibben

(aangepaste versie dd 18 maart)

Zaterdag 30 maart gaan we een bezoek brengen aan de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij KNRM in IJmuiden. We hebben een programma opgesteld met voor elck wat wils!

's Morgens is er eenmaal om 11.00 uur een ronde met een lezing over het werk van de KNRM. Hieraan kunnen er 15 a 20 personen deelnemen.

Van 12.30 tot 13.30 uur is er een lunch voor alle deelnemers, dus zowel de deelnemers die 's morgens een programma hebben als de deelnemers aan het middagprogramma.

's Middags is er tweemaal een ronde met een lezing over het werk van de KNRM, in combinatie (vooraf of aansluitend) met een vaartocht met de oude reddingboot Johanna Louisa. Per lezing plus vaartocht kunnen er maximaal 12 personen deelnemen.

Kosten.

De kosten voor de deelnemers aan het ochtendprogramma (ontvangst met koffie/thee, lezing en lunch) bedragen € 12,50 voor leden/gezinsleden en € 15,00 voor niet-leden.

De kosten voor de deelnemers aan het middagprogramma (ontvangst met koffie/thee, lunch, lezing en vaartocht) bedragen € 25,00 voor leden/gezinsleden en € 30,00 voor niet-leden.

Aanmelden.

Aanmelden kan uitsluitend door een email te sturen naar evenementen@victoireclub.nl, graag met vermelding van de naam/namen van de deelnemer(s), lid/gezinslid/niet-lid, plus aangeven of je je voor het ochtendprogramma of het middagprogramma aanmeldt.

Uiterste datum van aanmelding is 27 maart.

Indeling in het definitieve programma geschiedt op volgorde van aanmelding en vol=vol.

Na je aanmelding ontvang je per email een bericht over de exacte tijd waarop je verwacht wordt, de locatie en hoe je de verschuldigde kosten, graag vooraf op de rekening van de Victoireclub, kunt overmaken.

Vragen.

Voor vragen en nadere informatie kan je terecht bij ondergetekende, per email via evenementen@victoireclub.nl of telefonisch 06-53840308.

 

Frank Jibben,

Evenementen Victoireclub.