Sluitingstocht regio Zuid

Locatie: Dintelsas
Begin datum: 28-09-2018
Eind datum: 30-09-2018
Organisator: Frank van Roessel

 

De sluitingstocht zal dit jaar voor derde maal gehouden worden op Zaterdag 29 September in Dintelsas bij WSV de Dintel.

WSV de Dintel is de eerste haven aan stuurboord als je de Mandersluis bent gepasseerd.

Uiteraard is iedereen Vrijdag al welkom in onze mooie haven. Als je Vrijdag komt moet je er wel voor zorgen dat je voor 21.15 uur door de Mandersluis bent want deze draait tot 21.30 uur. We kunnen bij de Dintel gebruik maken van de serre (overkapping) waar we gezamenlijk een drankje kunnen nuttigen (wel zelf meenemen). Op Vrijdagavond bestaat er ook de mogelijkheid om een hapje te eten in een van de restaurants in Dinteloord (voor vervoer kan worden gezorgd). Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om aan boord je prakkie klaar te maken.

Wij verwachten iedereen uiterlijk zaterdagochtend rond 10.00 uur.

Op zaterdagmiddag gaan we strijden om de Freebird trofee. Wat dit inhoud blijft nog een verrassing. Een ding kan ik er wel over zeggen het is een familie happening en door iedereen onder bijna alle omstandigheden te varen. Het palaver zal om 10.30 uur plaatsvinden.

Na afloop van de wedstrijd kunnen de droge kelen wederom worden gesmeerd in de Serre waar we  de Freebird trofee gaan uitreiken. Daarna gaan we bbqen.  De BBQ zal overigens geheel verzorgd worden (Vlees, salades, stokbrood). Wel moeten we zelf aan de slag met ons stukje vlees. De kosten van deze culinaire happening zijn circa € 16,- pp.. De club zal  minimaal het liggeld van 1 overnachting betalen.

Zondag 30 September gaat iedereen weer met hopelijk een voldaan gevoel richting thuishavens.

Zoals tegenwoordig bij alle Victoire evenement rekenen we ook hier weer op een grote opkomst.

De organisatie,

Frank en Yvonne van Roessel.

Links

Link Gebruiker
http:Frank van Roessel