Sluitingstocht regio Noord

Locatie: IJsselmeer
Begin datum: 28-09-2018
Eind datum: 30-09-2018
Organisator: Frank Jibben

De Sluitingstocht regio Noord start dit jaar op vrijdagavond 28 september in Lelystad. Rond 18.00 uur worden de deelnemers verwacht in de Houtribhaven van de WV Lelystad, het 'kommetje' is gereserveerd. Om 18.00 uur drinken we een borrel met elkaar; wie wil kan vervolgens een hapje eten in Brasserie de Houtrib op de haven (een aanrader). Deelname is echter facultatief.

Zaterdagmorgen om 9.30 uur -tijdens de koffie met wat lekkers- krijgen we in de societeit van de WV Lelystad een inleiding over het ontstaan en de ontwikkeling van de Markerwadden, het nieuwe natuurproject in het Markermeer, dat dan net officieel geopend is. Vervolgens, rond 11.00 uur, gaan we varen en zetten we koers naar de Markerwadden om ter plekke wat rond te kijken. Wellicht dat een gids ons nog wat nadere bijzonderheden kan laten zien.

Na dit hopelijk interessante en leerzame uitstapje varen we naar de Buyshaven in Enkhuizen. 's Avonds eten we gezamenlijk een hapje in een nader te kiezen restaurant in Enkhuizen.

Zondagmorgen drinken we nog een laatste kop koffie in de Kombuys op de Buyshaven en kan vervolgens ieder zijn weegs.

Kosten: de liggelden zijn gedeeltelijk en de maaltijden zijn geheel voor eigen rekening. De kosten van de inleiding en het bezoek aan de Markerwadden zijn voor rekening van de club.

Aanmelden via deze website graag uiterlijk woensdag 26 september.

Frank Jibben.

tel. 06-53840308

email evenementen@victoireclub.nl