Rondje Walcheren

Locatie: Zeeland
Begin datum: 17-08-2018
Eind datum: 19-08-2018
Organisator: Patrick Snijders

Houten Jubileum voor het Rondje Wacheren.

Bijeenkomst op vrijdag 17 augustus in Zierkzee. Ligplaatsen worden voorzien bij de watersportvereniging of in de gemeente haven.

's Avonds Jubileumfeest  

Jullie zijn welkom in het toffe clubhuis van de vereniging  bij Arjen en Marleen om een hapje te eten. Om allen samen te eten zal de keuken niet kunnen volgen maar reserveer zelf even je tafeltje op het uur dat je best uitkomt en eten kan je van de kaart bestellen. Bel vooraf even op nummer : 0111 - 41 48 77 of  06 42 08 10 30 om te reserveren en om te horen of hij nog een ligplaats heeft. Andere ligplaatsen dus bij de gemeentehaven. (liggeld reken ik af voor de groep maar hoop ik terug te krijgen)                                                                                                        Rond een uur of 9 (21 uur) verzamelen we in het clubhuis voor een drink op het jubileum en afspraakjes voor de tocht.

Zaterdag vertrek richting Vlissingen rond 9u30 om laagwater Westkapelle +/- 14 u te halen en de stroom mee te pikken door het Oostgat of andere geul richting Vissingen. Aankomst +/- 16 uur ligplaatsen voorzien in de Michiel Deruyter . 's Avonds dinner bij de Belgische Loodsen Sociëteit .

Menuutje voor het restaurant aan 26,50 p/p

Voorgerecht :  Carpaccio van rund.   OF. Huisgemaakte mosselkroketjes

Hooftgerecht : Vis schotel. OF. Biefstuk

Nadien koffie met lekkernij.

Graag menu keuze tijdig doorgeven op aapsnijders@telenet.be of op 00 32 468 24 26 77

Zondag ieder terug naar de thuishaven. Afhankelijk van het weer bepalen we de route. 

Tot dan , Groeten

Patrick

PS : Liggeld Vlissingen aangeboden door de club .

 

Foto's

Scyla
Poseidon
Vega II