Winter wandeling voor Victoire zeilers

Locatie: Dorst
Begin datum: 10-12-2017
Eind datum: 10-12-2017
Organisator: Patrick Snijders

Winter wandeling voor Victoire zeilers op Zondag 10 December

Er staan, naast de ledenvergadering, nog twee winterevenementen op het programma, maar die zijn nog niet definitief. In ieder geval dus mogelijkheden genoeg voor onze leden elkaar gedurende de wintermaanden te ontmoeten.

Naast zeilen vinden velen van ons wandelen een aangename bezigheid. Bovendien kan er tijdens de wandeling uitgebreid over zeilen worden gepraat (iets anders mag natuurlijk ook).

Het leek ons dan ook leuk om een mooie wandeling te organiseren in Boswachterij Dorst. Dorst is een dorp gelegen tussen Oosterhout en Breda. Dus ook voor onze vrienden uit regio Noord goed bereikbaar (met de auto is deze locatie voor de meeste van ons in een ruim uurtje aan te rijden). Noordelingen kom in grote getale zodat we elkaar nog beter leren kennen.

Wat hebben we jullie te bieden:

We verzamelen om 10.30 uur op het parkeerterrein van restaurant de Seterse Hoeve, adres is Vijf Eikenweg 56, 4903 RK Oosterhout.

Als iedereen is gearriveerd gaan we starten met een wandeling van circa 7 á 8 kilometer. Boswachterij Dorst kenmerkt zich door een open stuifzandgebied, vennen en dichte bebossing. Ook grazen er schotse Hooglanders en regelmatig worden er bosuilen gesignaleerd. Een zeer gevarieerde omgeving dus. Als blijkt dat een wandeling van 8 kilometer voor een aantal van ons te veel is kunnen we de groep opdelen en een kortere versie lopen. Laat je dus door de afstand niet afschrikken. Ook honden zijn welkom wel dienen ze aangelijnd te zijn.

De wandeling eindigt bij restaurant “de Seterse Hoeve”. We kunnen hier genieten van een heerlijke brunch voor € 23.50 p.p.. Gelieve aan te geven of je hier aan wilt deelnemen.

De brunch bestaat uit 3 gangen. Een heerlijke hors d’oevre met luxe vis- en vleessoorten als voorgerecht. Diverse warme vis- en vleessoorten als hoofdgerecht met warme groenten, paella en aardappelgarnituur zoals friet en/of aardappelkroketjes en een grand dessert na.

 

We hopen op een grote opkomst van Zuid en Noord. Dus Victoire vrienden van regio Noord kom ook eens genieten van de Brabantse natuur en gastvrijheid.

 

Organisatie:  Dreesje !

Yvonne van Roessel & Patrick Snijders

Foto's