Openingstocht Noord

Locatie: IJsselmeer en Wadden
Begin datum: 25-05-2017
Eind datum: 28-05-2017
Organisator: Frank Jibben

Tijdens het lange Hemelvaartsweekend staat traditiegetrouw de Openingstocht regio Noord op het programma. Het belooft weer een mooie, afwisselende tocht te worden met zoet en zout water, culinaire genoegens, sportieve uitdagingen en vooral veel gezelligheid.

Donderdag 25 mei wordt u in de loop van de middag verwacht in de gemeentehaven in Makkum; de steigerborrel is om 18.00 uur. Aansluitend gaan we voor de liefhebbers ergens een hapje eten (facultatief).

Vrijdag 26 mei vertrekken we bijtijds richting sluis Kornwerderzand en vervolgens over het Wad naar Texel. Als we er op tijd zijn kunnen we 's middags nog per fiets een stukje van Texel verkennen. 's Avonds hebben we daar een gezamenlijk diner.

Zaterdag 27 mei weer op tijd vertrekken om met het laatste stukje stroom mee naar de Stevinsluis bij Den Oever te varen. Vervolgens over het IJsselmeer naar Enkhuizen, waar we worden verwacht in de Buyshaven. Wie wil kan aansluiten om nog ergens een hapje te gaan eten (facultatief).

Zondag 28 mei kan iedereen weer thuishavenwaarts.

Deelname is gratis en de liggelden in Makkum, Texel en Enkhuizen zijn voor rekening van de Victoireclub. De rest moet u zelf betalen.

Aanmelden graag vòòr 22 mei met opgave van eigen naam, naam boot en aantal opvarenden via de website.

Voor vragen of nadere informatie ben ik bereikbaar via email frank.jibben@freeler.nl of tel. 06-53840308