45-jarig lustrum Victoire club, 24 september 2016

Locatie: Amsterdam
Begin datum: 24-09-2016
Eind datum: 24-09-2016
Organisator: Frank Jibben / Anne-Louise Stigter-Rensen / Evert van Velzen / Hans van Vliet

Het lustrum, 45 jaar Victoire Club!

In 1971 heeft een aantal Victoirebezitters de Victoire Club opgericht. Da's dit jaar 45 jaar geleden. Reden dus om dit lustrum op gepaste wijze te vieren.

Wanneer?
Het lustrum zal gevierd worden op zaterdag 24 september.

Waar?
We gaan naar Amsterdam; het merendeel van de activiteiten zal plaatsvinden in en rondom de Amsterdam Marina aan de noordoever van het IJ (waar ook in het najaar de HISWA-boatshow  wordt gehouden).

Het programma.
U bent welkom vanaf 13.00 uur om de Victoire Parade te aanschouwen. Aan een lange steiger in de Amsterdam Marina ligt van elk Victoire-type één exemplaar om te bewonderen.

Vanaf 14.00 uur kunt u zich melden in de bovenzaal van het havenkantoor van de Amsterdam Marina (1e verdieping, boven Loetje aan het IJ) voor de registratie en een kopje koffie of thee.

Om 14.30 uur start het vraaggesprek met Dick Koopmans sr over de boeiende geschiedenis van de Victoire-ontwerpen. Ben Rutte, Victoire-zeiler en hoofdredacteur van het blad Zeilen, zal het vraaggesprek leiden. En als u altijd al die ene vraag aan Dick Koopmans had willen stellen, dan is dit de gelegenheid!

Om 16.30 uur liggen er twee net-even-wat-leukere rondvaartboten klaar om ons – onder het genot van een drankje - vanaf het water te laten ervaren hoe mooi Amsterdam is.

Om 18.30 uur zijn we weer terug bij de Amsterdam Marina, waar Loetje inmiddels een heerlijk buffet-diner voor ons heeft klaargezet.

Rond 22.00 uur ronden we de bijeenkomst af.

Hoe kom ik daar?
* Met de boot natuurlijk (we zijn per slot van rekening zeilers...). Amsterdam Marina beschikt over voldoende ruimte en faciliteiten om een grote vloot Victoirezeilers te ontvangen. Laat bij uw aanmelding even weten als u van plan bent met de boot te komen, dan houdt de havenmeester een plekje voor u vrij. Het liggeld is voor eigen rekening; wel krijgt u 10% korting.

* Per auto is de Amsterdam Marina goed bereikbaar vanaf de Ringweg A10. Voor uw navigatiesysteem, voer als bestemming TT Vasumweg 95, 1033 SG Amsterdam in. Parkeren kan op het grote parkeerterrein naast de Marina; parkeergeld is slechts € 1,30 per uur.

* Of kom met het openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam CS vaart er twee keer per uur een veerpont naar de NDSM-werf; de overtocht duurt een kwartiertje, is gratis en altijd leuk. Vanaf de landingsplaats loopt u in 5 minuten naar de Marina.

Het adres van de Amsterdam Marina is Werfkade 4, Amsterdam.

Kosten.
De kosten voor het hele dagprogramma bedragen € 39,- p.p., inclusief de drankjes en de hapjes tijdens het middagprogramma en aan boord van de rondvaartboten, het buffet-diner met maximaal vier drankjes. 

Aanmelden.
Aanmelden is een must en kan via de website, klik hier.

Vermeld uw naam en die van uw eventuele introducees.

Komt u met de boot naar de Amsterdam Marina, geef dan op of u een ligplaats wenst voor vrijdag 23 september en/of zaterdag 24 september,plus de naam en het type van uw schip.

Er is ruimte om veel mensen te ontvangen (en die verwachten we ook), maar de ruimte is niet onbeperkt en dan geldt helaas vol=vol. Wacht dus niet te lang met uw aanmelding.

De kosten dienen vooraf betaald te worden door overmaking van € 39,- p.p. op rekeningnummer NL30INGB0004060482 t.n.v. Victoire Club onder vermelding van uw naam, het aantal personen en 'lustrum 2016'.

Sluitingsdatum van de aanmelding is maandag 12 september; op die dag moet uw aanmelding via de website èn uw betaling binnen zijn.

Nadere informatie en vragen.
Heeft u vragen of wilt u nog iets weten, stuur een mail naar lustrum2016@victoireclub.nl of bel met Frank Jibben, 06-53840308.


De lustrumcommissie,

Anne-Louise Stigter
Michelle Heukelom
Hans van Vliet
Evert van Velzen
Frank Jibben.

Links

Foto's