Open Huis Victoire

Locatie: Monnickendam
Begin datum: 21-09-2013
Eind datum: 22-09-2013
OPEN HUIS
Zaterdag 21 september: 14:00 – 19:00 uur
Zondag 22 september: 12:00 – 19:00 uur

Geacht Victoire clublid,

In het weekend van 21 en 22 september aanstaande organiseren wij in Monnickendam een ‘open huis’. Graag willen wij u uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn.
Op de eerste plaats week een mooi moment om bij te praten met andere liefhebbers en ervaringen te delen. Tevens organiseren wij op zondag 22 september een borrel voor de Victoire Club en Victoire liefhebbers. Daarbij mag u natuurlijk niet ontbreken. Vanaf 15.00 uur kunt u daar onder andere uw clubgenoten ontmoeten en de zomerzeil ervaringen met elkaar delen.
Onze nieuwe V42RE zal ook prominent aanwezig zijn. Inmiddels is de pers langs geweest, hebben er verschillende testvaarten plaatsgevonden en is men lovend over het nieuwe schip. U heeft waarschijnlijk al wel gehoord of gelezen over de nieuwe ontwikkelingen maar dit is de mogelijkheid om het schip ‘in levende lijve’ te kunnen aanschouwen.
Wilt u weten wat we hebben gedaan om de kruishoek van de V42RE zoveel te verbeteren t.o.v. de V42 Classic met dezelfde romp die 10 jaar geleden werd getest door Zeilen. Onze specialisten kunnen het u haarfijn uitleggen.
Onze ontwerpers zijn aanwezig om de wijzigingen in het nieuwe interieur toe te lichten of om u vrijblijvend te adviseren over aanpassingen van het interieur van uw schip. Esthec is aanwezig om de toepassingsmogelijkheden van dit duurzame en innovatieve product te presenteren.
Tevens zullen er meerdere Victoires te zien zijn en te koop worden aangeboden. Wij zullen ons de komende jaren prominenter bezig gaan houden met het in stand houden van ons mooie merk. Daar hoort ook zorg voor de bestaande Victoires en Victoire zeilers bij. Onze activiteiten op het gebied van aan- en verkoop, beheer en onderhoud zullen de komende tijd verder uitgewerkt worden. Zo kunnen we in de toekomst bestaande en nieuwe Victoire zeilers nog beter adviseren en bedienen.
We hopen u in het weekend van 21 & 22 september te mogen begroeten. Wilt u ons laten weten of en met hoeveel personen u aanwezig zult zijn?

Met vriendelijke groet,

Geert J.M. Wilmink - Directeur
r.s.v.p. telefonisch of per email: edith@victoire.nl