Victoire Charity Cup 2012

Locatie: Oosterschelde
Begin datum: 16-06-2012
Eind datum: 17-06-2012
Programma
Op vrijdag verzamelen alle schepen zich aan het Goese Sas waar ’s avonds vanaf
21.00 uur een welkomstborrel plaatsvindt.

Zaterdag is er van 08.30 tot 09.00 uur palaver. ’s Ochtends zal er een eerste wedstrijd gevaren worden. Na de middag wordt er een tweede heat gevaren. Op basis van deze twee wedstrijden wordt de winnaar berekend.
’s Avonds kan er over de wedstrijd nagepraat worden tijdens het verse zeebanket en voor de vleesliefhebbers de bbq! Verder kunt u genieten van Live muziek en voor de jeugd is er o.a een springkussen en een volleybalveldje.

Op zondagochtend kunt u genieten van een lekker ontbijtje en is er de mogelijkheid om nog een wedstrijdje mee te varen bij de ongemeten SW klasse of de ORC/IRC klasse.

Voorwaarden
Er wordt gevaren volgens een handicapfactor. Hierdoor heeft u met uw schip net zoveel kans als een Victoire met een andere afmeting en/of configuratie!

Ons wedstrijdcomité gaat graag met u in overleg!

Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan een individuele starttijd per boot (pursuit race), maar ook aan een gezamenlijke start. De Oosterschelde biedt vele leuke mogelijkheden!
Kortom, meld u nu aan en wellicht bent u de snelste Victoirezeiler van 2012!

KOSTEN
De kosten voor dit evenement bedragen € 25,- per deelnemend schip. De kosten van het diner (€ 15,- excl. drank). Ligplaatsen aan de buitensteiger zijn gratis. Ligplaatsen aan de binnenzijde dienen zelf afgerekend te worden.

Met uw deelname steunt u Stichting “De Zonnebloem”!

Aanmelden voor 15 mei 2012 met het ingevulde formulier op te vragen via de webmaster.

Voor vragen of verdere informatie kunt u contact opnemen met Raoul van de Visse 06-22552298