Openingstocht Noord 2006

Locatie: Enkhuizen
Begin datum: 25-05-2006
Eind datum: 28-05-2006
Organisator: Paul Benner
[red]Let op:[/red] inschrijven is helaas niet meer mogelijk

Voor het Hemelvaartweekend 2006 hebben we in Noord een mooie tocht uitgestippeld op het Markermeer en IJsselmeer. We starten [purple]donderdagavond[/purple] met een Palaver achter de Drommedaris in Enkhuizen(brug bedient tot 19.30 uur), waar onder het genot van een drankje het seizoen geopend wordt. Een diner is daar niet geregeld, maar er zijn genoeg tentjes en wanneer het Palaver uitloopt, is de kajuit dichtbij…
[purple]Vrijdagochtend [/purple]vertrekken we naar het Markermeer en varen een tocht naar Muiden alwaar we aan de voet van het Muiderslot zullen afmeren. Wanneer het Slot nog open is, is dat een goeie mogelijkheid om de benen te strekken en cultuur op te snuiven.
‘s Avonds eten we bij Graaf Floris van Muiden.
[purple]Zaterdag[/purple] schepen we vroeg in voor een rondleiding op het eiland Pampus, waar gidsen ons wegwijs maken op en in het eiland.’s Middags een wedstrijd naar Volendam en ‘s avonds lekker eten in het dorp, luisteren naar de sterke verhalen van de andere schippers en bemanningen onder het genot van een drankje.
[purple]Zondag[/purple] is het voor een aantal weer vroeg dag om richting de thuishaven te vertrekken. De gelukkigen liggen om de hoek..

Kosten voor deze tocht zijn:
Per schip inclusief de havengelden:
t/m V855€ 25,00
V933 & V1044€ 30,00
V1122 & groter€ 35,00
Maaltijden per persoon per maaltijd: € 22,50

DOOR DE GROTE TOELOOP VAN 22 SCHEPEN, KUNNEN WE HELAAS GEEN NIEUWE AANMELDINGEN MEER AANNEMEN

[green]De inschrijving sluit 10 mei[/green] daar wij vooraf door moeten geven met hoeveel boten en personen we komen.
Graag ontvangen wij uw inschrijving via de website, e-mail (klik op organisator) of schriftelijk Willem Bakker [red]zie ledenlijst [/red] ovv scheepsnaam, lengte schip en aantal opvarenden voor het weekend.

Martha, Paul, Astrid en Willem zien jullie graag in Enkhuizen

Foto's

Palaver 2006 Enkhuizen
palaver E\'huizen
Volendam
Groep Pampus
Beloega
pampus
fuga
Cindy
sluis1
sluis2
pampus
plattegrond pampus